Radisson hotels

Radisson Hotels zijn een bekend hotelketen met verblijfsmogelijkheden in Nederland en over de hele wereld. Het bedrijf richt zich op het bieden van comfortabele en luxueuze accommodaties voor zakelijke en privéreizigers.

7.8
La Guardiaweg 59,
1043 DE,
Amsterdam

Vanaf: €119,00p/n

4/5
Radisson Park Inn hotel Amsterdam West Het Radisson Park Inn Hotel is gelegen in de provincie Noord-Holland, in de levendige stad Amsterdam….

Een wereldwijde hotelketen

Radisson is een wereldwijde hotelketen met een uitgebreid aanbod van accommodaties, waaronder meerdere hotels in Nederland. Met meer dan 150 hotels over de hele wereld, is Radisson een gevestigde naam in de hotelbranche en biedt het een breed scala aan diensten en faciliteiten voor zakelijke en toeristische reizigers. De hotels van Radisson zijn bekend om hun elegante interieur, comfortabele kamers en uitstekende service.

De locaties in Nederland

De verschillende locaties van Radisson hotels in Nederland bevinden zich in steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Hierdoor is er voor elke soort reiziger een geschikte accommodatie te vinden, of men nu op zoek is naar de drukte van de stad of juist naar een rustige locatie in een buitenwijk. Veel van de hotels van Radisson zijn ook gelegen in de directe omgeving van bezienswaardigheden, zoals musea, theaters en winkelcentra, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor toeristische reizigers.

Service & faciliteiten

Met betrekking tot service en faciliteiten, bieden de hotels van Radisson uitstekende kwaliteit. Gasten kunnen rekenen op comfortabele kamers, een breed scala aan verzorgingsfaciliteiten en diverse recreatieve activiteiten. Veel hotels beschikken ook over een restaurant, bar, fitnessruimte en zakelijke faciliteiten, zoals vergaderzalen en secretariële diensten. Hierdoor is Radisson een uitstekende keuze voor zakelijke reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en productieve werkomgeving.

Energie-efficiënte technologieën

Het bedrijf heeft een uitgesproken ambitie om haar milieueffecten te verminderen en werkt aan tal van projecten om dit doel te bereiken. Zo wordt er bijvoorbeeld geïnvesteerd in energie-efficiënte technologieën en wordt er gestreefd naar vermindering van afval. Bovendien worden er milieuvriendelijke producten gebruikt en wordt er aandacht besteed aan de bescherming van het milieu tijdens de dagelijkse bedrijfsvoering. Hierdoor bieden de hotels van Radisson niet alleen een comfortabele verblijfplaats, maar ook een duurzame en verantwoorde keuze voor gasten die bewust omgaan met het milieu.