Hotelketens in Nederland

In Nederland vindt u een breed aanbod van hotelketens, van budgetvriendelijke opties tot luxe hotels. Veel van deze ketens hebben meerdere locaties in het land, waardoor u altijd een verblijf kunt vinden op een locatie die bij u past. Bovendien bieden veel hotelketens bekende standaarden en diensten, waaronder comfortabele kamers, uitstekende faciliteiten en uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar een ontspannend verblijf of een zakenreis, er is altijd een hotelketen in Nederland die aan uw wensen voldoet.

7.4
Vlietweg 20,
2071 KW,
Santpoort-noord / Haarlem

Vanaf: €84,00p/n

3/5
Bastion hotel Santpoort-Noord / Haarlem Bastion Hotel Haarlem is een modern hotel gelegen in de provincie Noord-Holland. Het hotel biedt comfortabele kamers,…

Van der Valk hotels

Van der Valk is een Nederlandse hotelketen die bekend staat om haar luxe accommodaties en uitstekende gastvrijheid. Het bedrijf werd opgericht in 1939 en is uitgegroeid tot een van de grootste hotelketens van Nederland. Van der Valk biedt gasten een breed scala aan accommodaties, van comfortabele standaardkamers tot royale suites.

Fletcher hotels

Fletcher Hotels is een andere populaire hotelketen in Nederland die bekend staat om haar prachtige locaties en uitstekende service. Het bedrijf biedt gasten een unieke ervaring met haar hotels die zijn gelegen in de meest idyllische gebieden van Nederland, van het platteland tot aan de kust.

NH Hotels

NH Hotels is een internationaal hotelbedrijf met vele hotels in Nederland. Het bedrijf richt zich op zakenreizigers en biedt moderne accommodaties en uitstekende service. Gasten kunnen kiezen uit verschillende categorieën hotels, van economiekamers tot luxe suites, en genieten van uitstekende faciliteiten, waaronder restaurants, bars, vergaderzalen en fitnesscentra.

Hilton Hotels

Tot slot is er Hilton Hotels, een wereldberoemd hotelbedrijf met verschillende hotels in Nederland. Hilton Hotels biedt gasten een comfortabele en luxe ervaring met haar uitstekende accommodaties en faciliteiten. Het bedrijf richt zich op zowel zakenreizigers als vakantiegangers en biedt gasten een breed scala aan accommodaties, waaronder standaardkamers, suites en appartementen.