Radisson Park Inn hotel Amsterdam West

4/5

Radisson Park Inn hotel Amsterdam West

Het Radisson Park Inn Hotel is gelegen in de provincie Noord-Holland, in de levendige stad Amsterdam. Het hotel behoort tot de bekende hotelketen Radisson Hotels en biedt haar gasten een comfortabel en sfeervol verblijf.
Volgens gasten die in het hotel hebben verbleven, is de algemene indruk zeer positief. Het hotel is schoon, het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de locatie is uitstekend. Het is een ideaal uitgangspunt voor degenen die de stad willen verkennen, aangezien het dicht bij veel bezienswaardigheden en attracties ligt. Bovendien is het hotel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de uitvalswegen.

Faciliteiten Radisson Park Inn hotel

Het Radisson Park Inn Hotel beschikt over een aantal uitstekende faciliteiten die het verblijf van de gasten comfortabeler maken. Er is een 24-uurs receptie die beschikbaar is voor eventuele vragen of verzoeken. Bovendien is er een gezellige bar en een restaurant waar gasten heerlijk kunnen dineren.
Er is ook een fitnessruimte waar gasten gebruik van kunnen maken tijdens hun verblijf. Hier kunnen ze zich uitleven en genieten van een work-out. Daarnaast is er ook een zakelijke ruimte waar zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen kunnen worden gehouden.
Type kamers
Het Radisson Park Inn Hotel beschikt over een scala aan kamers, van standaard tot luxe kamers. Alle kamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht en beschikken over alle moderne gemakken, zoals gratis Wi-Fi, airconditioning en een flatscreen-tv.
De gemiddelde prijs voor een standaard kamer varieert tussen de €100 en €150 per nacht, afhankelijk van het seizoen. Voor een luxe kamer ligt de prijs hoger, tussen de €200 en €250 per nacht.
Restaurant Radisson Park Inn hotel
Het restaurant van het Radisson Park Inn Hotel is een uitstekende plek om te dineren. Het serveert een breed scala aan gerechten, van traditionele Nederlandse gerechten tot internationale keukens. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en diner.
Bovendien is er ook een bar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje en een hapje. Het restaurant en de bar zijn zowel geschikt voor een snelle lunch als voor een uitgebreid diner. Het restaurant heeft een moderne en elegante uitstraling en biedt een comfortabele en gezellige omgeving om te dineren.

De omgeving van het hotel

De omgeving van het Radisson Park Inn Hotel is een van de grootste pluspunten. Het hotel is gelegen in Amsterdam West, een levendige buurt vol met winkels, restaurants en cafes. Daarnaast is het dichtbij veel bezienswaardigheden, zoals het Vondelpark, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.
Ook is het hotel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tram- en buslijnen die stoppen vlakbij het hotel, waardoor gasten gemakkelijk de stad kunnen verkennen. Bovendien is er ook een goede aansluiting op de uitvalswegen, waardoor het hotel ook goed bereikbaar is met de auto.

Leuke feiten over het hotel

  • Het Radisson Park Inn Hotel is gebouwd in de jaren ’80 en was oorspronkelijk bedoeld als een vergader- en conferentiecentrum.
  • Het hotel is in 2011 volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een comfortabel en sfeervol hotel.
  • Het restaurant van het hotel is vernoemd naar de beroemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh en biedt gasten de mogelijkheid om te dineren onder een prachtig schilderij van hem.
  • Er is een klein parkje achter het hotel, genaamd het Radisson Park, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de buitenlucht.
Conclusie
Het Radisson Park Inn Hotel is een uitstekende keuze voor een comfortabel verblijf in Amsterdam. Het biedt gasten een aantal uitstekende faciliteiten, comfortabele kamers en een prachtige omgeving. Bovendien is het hotel goed bereikbaar en ligt het dichtbij veel bezienswaardigheden. Het is zonder twijfel een uitstekende keuze voor een verblijf in Amsterdam.
Kamerprijs vanaf: €119,00
Adresgegevens
La Guardiaweg 59
1043 DE,
Amsterdam
Nederland
Extra foto’s
Populaire hotels