Van der valk hotels

De Nederlandse hotelketen Van der Valk is een van de meest populaire en bekende hotelketens in Nederland. Met een groot aantal hotels verspreid over het hele land, biedt de keten een grote keuze aan accommodaties.

Hotel van der Valk

De Nederlandse hotelketen Van der Valk is een van de meest populaire en bekende hotelketens in Nederland. Met een groot aantal hotels verspreid over het hele land, biedt de keten een grote keuze aan accommodaties voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de geschiedenis, faciliteiten en aanbod van de Van der Valk hotels in Nederland.

De geschiedenis

Het eerste Van der Valk hotel werd in 1939 geopend in Voorschoten door de familie Van der Valk. In de jaren die volgden, groeide de keten gestaag en in de jaren 60 en 70 werden er veel nieuwe hotels geopend. Inmiddels is Van der Valk een van de grootste hotelketens van Nederland met hotels in bijna elke provincie.
Een van de grootste pluspunten van Van der Valk hotels is de uitstekende gastronomie. Bijna alle hotels beschikken over een restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. Er is vaak ook een gezellige bar waar u kunt ontspannen met een drankje na een drukke dag.

Mogelijkheden van der Valk hotels

De hotels van Van der Valk zijn vaak luxueus ingericht en beschikken over een groot aantal faciliteiten. Veel hotels beschikken over een wellnesscentrum met sauna, stoombad en fitnessruimte, waar gasten kunnen ontspannen na een drukke dag. Er zijn ook regelmatig massages en schoonheidsbehandelingen beschikbaar.
Voor zakelijke reizigers biedt Van der Valk hotels vaak een aantal zakelijke faciliteiten, zoals vergader- en conferentiezalen, waardoor het een geweldige locatie is voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Veel hotels beschikken ook over een zwembad, tennisbanen en andere sportfaciliteiten.

Faciliteiten van der Valk hotels

Van der Valk hotels zijn ook populair onder gezinnen, aangezien veel hotels speciale faciliteiten voor kinderen hebben, zoals speelzalen en speeltuinen. Veel hotels beschikken ook over een kinderopvang service waar kinderen opgevangen worden terwijl de ouders genieten van een welverdiende ontspanning.
Een andere populaire faciliteit van Van der Valk hotels is gratis wifi in de hele accommodatie. Dit maakt het gemakkelijk voor gasten om verbonden te blijven met de buitenwereld tijdens hun verblijf. Veel hotels beschikken ook over gratis parkeergelegenheid, wat een grote verlichting kan zijn voor gasten die met de auto reizen.
Van der Valk hotels in Nederland zijn ideaal voor een grote verscheidenheid aan reizigers. Of u nu op zoek bent naar een luxueus verblijf, een gezinsvriendelijke accommodatie of een plek voor zakelijke bijeenkomsten, Van der Valk hotels bieden iets voor iedereen. De hotels zijn vaak gelegen in prachtige locaties, zoals aan het water of in de buurt van natuurgebieden, waardoor ze een ideale uitvalsbasis zijn voor het verkennen van de omgeving.

Tips bij het boeken van een kamer

Bij het boeken van een verblijf in een Van der Valk hotel, is het aan te raden om vroeg te reserveren, vooral als u op zoek bent naar een specifieke locatie of een bepaalde datum. Veel hotels bieden ook speciale aanbiedingen en arrangementen aan, dus het is de moeite waard om op de website van de hotelketen te kijken voor de meest recente aanbiedingen.
In samenvatting, Van der Valk hotels in Nederland zijn een geweldige keuze voor een breed scala aan reizigers. Met een groot aantal luxueuze faciliteiten, een uitstekende gastronomie en prachtige locaties, biedt de hotelketen een onvergetelijke ervaring voor iedereen die een bezoek brengt aan Nederland. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of zakelijke doeleinden, Van der Valk hotels zijn een uitstekende keuze voor een comfortabel verblijf.