Marriott hotels

Marriott Hotels is een wereldberoemde hotelketen en biedt een breed scala aan accommodaties voor reizigers en zakenlieden over de hele wereld, inclusief Nederland. Met een indrukwekkende aanwezigheid in meer dan 130 landen, is Marriott Hotels een van de grootste hotelketens ter wereld.

8.0
Stadhouderskade 12,
1054 ES,
Amsterdam

Vanaf: €235,00p/n

5/5
Marriott hotel Amsterdam Het Marriott Hotel in Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland en is een onderdeel van de internationale Marriott Hotelketen….

Locaties Marriott hotels

In Nederland zijn er diverse locaties van Marriott Hotels te vinden, variërend van stedelijke locaties tot rustige buitenplaatsen. Beroemde Marriott-merken zoals JW Marriott, Marriott Hotels, Renaissance en Courtyard zijn hier allemaal vertegenwoordigd. Dit zorgt voor een breed aanbod aan accommodaties voor reizigers en zakenlieden, en geeft hen de mogelijkheid om de stijl en het comfort te kiezen die bij hen past.

Service & faciliteiten

De service en faciliteiten van Marriott Hotels in Nederland zijn uitstekend. Gasten kunnen rekenen op comfortabele en goed onderhouden kamers, uitstekend restaurant, bars en andere recreatieve faciliteiten. Daarnaast bieden de hotels ook vergaderzalen en zakelijke faciliteiten voor zakenreizigers. Bovendien staan de medewerkers altijd klaar om gasten te helpen met alles wat ze nodig hebben, van reserveringen tot informatie over de omgeving.

Duurzaamheid bij Marriott hotels

In Nederland en over de hele wereld is Marriott Hotels toegewijd aan het verminderen van haar milieueffect en het verbeteren van haar duurzaamheidspraktijken. Dit omvat onder andere het beperken van afval en energie-efficiëntie in haar hotels. Bovendien werkt Marriott Hotels samen met lokale leveranciers om de impact op de omgeving te verminderen en steunt het lokale economieën.

Boek een onvergetelijk verblijf

Met haar indrukwekkende aanwezigheid, uitgebreide faciliteiten en toewijding aan duurzaamheid, bieden Marriott Hotels in Nederland een onvergetelijk verblijf voor reizigers en zakenlieden. Of je nu op zoek bent naar een stedelijke locatie of een rustige buitenplaats, Marriott Hotels biedt de comfort, stijl en service die je zoekt.