Courtyard Marriot hotel Amsterdam Airport

4/5

Courtyard Marriot hotel Amsterdam Airport

Het Courtyard Marriott hotel ligt in de provincie Noord-Holland, in het plaatsje Hoofddorp. Het hotel behoort tot de bekende Marriott hotelketen en staat bekend om haar moderne, comfortabele en luxe accommodaties. Gasten die hier verblijven geven over het algemeen zeer positieve recensies over het hotel, met name over de vriendelijke en behulpzame medewerkers en het comfort van de kamers.

Faciliteiten Courtyard Marriot hotel

Het Courtyard Marriott biedt haar gasten een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, waaronder een 24-uurs fitnessruimte, een zwembad en een sauna. Daarnaast is er voor de zakelijke gasten ook een uitstekende businesscentrum beschikbaar, met alle noodzakelijke faciliteiten voor het verzorgen van vergaderingen en presentaties. Het hotel beschikt verder over gratis Wi-Fi en een parkeergelegenheid voor haar gasten.
Type kamers
Het Courtyard Marriott beschikt over diverse soorten kamers, variërend van standaardkamers tot suites. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een werkruimte, een televisie, een minibar en een eigen badkamer. Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten kamers, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur en budget. De gemiddelde kamerprijs ligt rond de €150,- per nacht.

Restaurant Courtyard Marriot hotel

Het Courtyard Marriott beschikt over een eigen restaurant, genaamd “The Bistro”. Hier kunnen gasten terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Het restaurant serveert diverse gerechten, waaronder internationale en lokale specialiteiten. De gasten kunnen ook kiezen uit een uitgebreide selectie aan dranken, waaronder wijnen, bieren en cocktails. Het restaurant is altijd geopend en biedt een gezellige en ontspannen sfeer voor haar gasten.

De omgeving van het hotel

Hoofddorp is een levendige en moderne stad, die veel te bieden heeft aan haar bezoekers. In de omgeving van het Courtyard Marriott vindt men diverse winkelcentra, restaurants, bars en theaters. Daarnaast zijn er diverse bezienswaardigheden en attracties te vinden, zoals het Natura Artis Magistra dierenpark, het Rijksmuseum en het Anne Frank huis. Voor de liefhebbers van de natuur is er ook het Amsterdamse Bos, een prachtig natuurgebied waar men kan wandelen, fietsen en recreëren.
Voor degenen die graag op reis gaan, ligt het Courtyard Marriott op slechts 15 minuten rijden van Schiphol luchthaven. Hierdoor is het hotel ideaal voor zowel zakelijke als privéreizigers.

Leuke feiten over het hotel

  • Het Courtyard Marriott was een van de eerste hotels van de Marriott hotelketen in Europa, waardoor het een belangrijk onderdeel is van de geschiedenis van de keten.
  • Het hotel beschikt over een uitgebreide kunstcollectie, met werken van bekende kunstenaars uit binnen- en buitenland. Deze collectie is voor gasten gratis toegankelijk en geeft een unieke en interessante inkijk in de kunstwereld.
  • Het Courtyard Marriott is een milieuvriendelijk hotel en werkt actief aan het verminderen van haar milieubelasting. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van energie-efficiënte apparatuur, het sorteren van afval en het aanbieden van milieuvriendelijke vervoersmogelijkheden aan haar gasten.
  • Het hotel beschikt over een uniek dakterras, dat uitkijkt over de stad en de omgeving. Hier kunnen gasten genieten van het uitzicht en de zon, terwijl ze tegelijkertijd een verfrissende drank kunnen nuttigen.
  • Het Courtyard Marriott werkt samen met diverse lokale ondernemers en instellingen, om zo de streek en de bewoners te ondersteunen. Dit omvat bijvoorbeeld de samenwerking met plaatselijke restaurants en boerderijen, om de gasten een unieke ervaring te bieden en de plaatselijke economie te stimuleren.
Conclusie
Het Courtyard Marriott in Hoofddorp is een uitstekende keuze voor gasten die op zoek zijn naar een moderne, comfortabele en luxe accommodatie. Met haar uitgebreide aanbod aan faciliteiten, diverse type kamers en het aangename restaurant, biedt het hotel een complete ervaring voor haar gasten. Daarnaast ligt het hotel in een prachtige en levendige omgeving, waar men diverse bezienswaardigheden en activiteiten kan bezoeken. Kortom, het Courtyard Marriott is een hotel dat zeker een bezoek waard is.
Kamerprijs vanaf: €111,00
Adresgegevens
Bosweg 15
2131 LX,
Hoofddorp
Nederland
Extra foto’s
Populaire hotels