Van der Valk hotels

Van der Valk Hotels is een Nederlands hotelketen met meer dan 80 hotels verspreid over Europa. Het bedrijf werd opgericht in 1926 en is bekend om de hoge kwaliteit van de accommodaties en de uitstekende service. Van der Valk Hotels biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder comfortabele kamers, uitstekend restaurant, wellness-centra, zwembaden en vergaderzalen.

8.6
Toekanweg 2,
2035 LC,
Haarlem

Vanaf: €123,00p/n

4/5
Van der Valk hotel Haarlem Het Van der Valk hotel in Haarlem is een toonaangevend hotel dat bekend staat om zijn uitstekende…

Een rijke geschiedenis

Van der Valk is een Nederlandse hotelketen die in 1939 werd opgericht door Martien en Alice van der Valk. Het eerste hotel van het bedrijf, genaamd De Foreesten, werd geopend in Voorschoten en was bedoeld als een plek voor mensen die op zoek waren naar rust en ontspanning. In de jaren ’50 en ’60 breidde de keten zich snel uit en opende nieuwe hotels in Nederland en daarbuiten. In de jaren ’70 en ’80 werd er verder geïnvesteerd in de groei en ontwikkeling van de keten, waaronder de bouw van grotere hotels met meer faciliteiten.

Van der Valk locaties in Nederland

De verschillende locaties van Van der Valk hotels in Nederland bevinden zich in diverse steden en op uitstekende locaties in het Nederlandse platteland. Hierdoor bieden ze voor elke soort reiziger een geschikte accommodatie, of men nu op zoek is naar de drukte van de stad of juist een rustige locatie. Veel hotels zijn gelegen in de directe omgeving van natuurgebieden, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor wandelaars en fietsers.

Van der Valk faciliteiten

Met betrekking tot service en faciliteiten bieden Van der Valk hotels uitstekende kwaliteit. Gasten kunnen rekenen op comfortabele kamers, een breed scala aan verzorgingsfaciliteiten en diverse recreatieve activiteiten. Veel hotels beschikken ook over een restaurant, bar, fitnessruimte en zakelijke faciliteiten, waaronder vergaderzalen en secretariële diensten. Hierdoor is Van der Valk een uitstekende keuze voor zakelijke reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en productieve werkomgeving.

Gastvrije en inclusieve omgeving

Een ander interessant onderwerp is het feit dat Van der Valk hotels zich inzetten om een gastvrije en inclusieve omgeving te creëren voor alle gasten. Het bedrijf beschikt over een diverse en gevarieerde selectie van accommodaties, waaronder toegankelijke kamers voor gasten met een beperking. Daarnaast bieden veel hotels kindvriendelijke faciliteiten, waaronder speelruimtes en kinderbedden. Bovendien worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor families, zodat zij samen kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie. Hierdoor is Van der Valk een uitstekende keuze voor gezinnen en gasten die op zoek zijn naar een gastvrije en inclusieve accommodatie.