NH Hotels

NH Hotels is een Nederlands hotelketen die bekend staat om zijn stijlvolle en comfortabele accommodaties in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan hotels, van traditionele hotels in stedelijke locaties tot moderne hotels in groene omgevingen, en is daarom de perfecte keuze voor zowel zakenreizigers als toeristen.

7.8
Hanzeplein 132,
9713 GW,
Groningen

Vanaf: €72,00p/n

4/5
NH Groningen Het NH Hotel in Groningen is een prachtig en stijlvol hotel, gelegen in het hart van deze historische en levendige…
8.0
Prinses Margrietplantsoen 100,
2595 BR,
Den Haag

Vanaf: €89,00p/n

4/5
NH Den-Haag Het NH Hotel Den Haag is een modern en comfortabel hotel, gelegen in het hart van deze bruisende Nederlandse stad….

Een grote Nederlandse hotelketen

NH Hotels is een van de grootste hotelketens in Nederland. Met meer dan 50 locaties verspreid over het land, biedt het bedrijf een uitgebreid aanbod van accommodaties voor zakelijke en toeristische reizigers. De hotels van NH Hotels variëren van stijlvolle stadshotels tot rustige landgoederen en bieden een comfortabele en gastvrije omgeving voor elke gast.

Waar vinden we de NH hotels

De verschillende locaties van NH Hotels in Nederland zijn gelegen in populaire steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar ook in minder bekende, idyllische dorpen en op landgoederen. Hierdoor is er voor elk type reiziger een geschikte locatie te vinden, of men nu op zoek is naar de drukte van de stad of juist naar rust en natuur. Bovendien bieden veel van de hotels van NH Hotels uitzicht op mooie omgevingen, zoals de grachtengordel van Amsterdam of de uitgestrekte weiden van de Veluwe.

Service & faciliteiten

Met betrekking tot service en faciliteiten, bieden de hotels van NH Hotels uitstekende kwaliteit. Gasten kunnen genieten van comfortabele kamers, uitgebreide ontbijtbuffetten, gratis Wi-Fi en diverse recreatieve activiteiten. Veel hotels beschikken ook over een restaurant, bar, fitnessruimte en zakelijke faciliteiten, waaronder vergaderzalen en secretariële diensten. Hierdoor is NH Hotels een uitstekende keuze voor zakelijke reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en productieve werkomgeving.

NH hotels zijn milieubewust

Het bedrijf heeft een uitgesproken ambitie om haar milieueffecten te verminderen en werkt aan tal van projecten om dit doel te bereiken. Zo wordt er bijvoorbeeld zorgvuldig omgegaan met energie- en waterverbruik, worden er milieuvriendelijke producten gebruikt en wordt er gestreefd naar vermindering van afval. Hierdoor bieden de hotels van NH Hotels niet alleen een comfortabele verblijfplaats, maar ook een duurzame en verantwoorde keuze voor gasten die bewust omgaan met het milieu.