Louvre hotels

Louvre Hotels is een toonaangevend hotelbedrijf dat hotels bezit en exploiteert over de hele wereld. Met een aanwezigheid in meer dan 40 landen, heeft Louvre Hotels een gevestigde reputatie als aanbieder van comfortabele en betaalbare accommodatie voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. In Nederland beschikt het bedrijf over een groot aantal hotels, elk met een unieke stijl en locatie, die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften en wensen van de gasten te voldoen.

8.2
Steenweg 1,
5707 CD,
Helmond

Vanaf: €117,00p/n

4/5
Golden Tulip hotel Helmond West-Ende Het Golden Tulip Hotel West-Ende in Helmond is een luxe accommodatie die zich bevindt in de provincie…

Locaties Louvre hotels

Met meer dan 1.200 hotels in 50 landen is Louvre Hotels een van de grootste hotelketens in Europa. In Nederland is het aanbod beperkter, maar nog steeds indrukwekkend. Er zijn momenteel vijf locaties van Louvre Hotels in Nederland te vinden, elk met een uniek karakter en specifieke kenmerken. Van het moderne Campanile Amsterdam tot het historische Golden Tulip Noordwijk Beach, de hotels van Louvre Hotels in Nederland bieden elk iets anders voor reizigers en zakenlieden.

Comfort & service

Het comfort en de service van Louvre Hotels staan hoog in het vaandel. Dit is in Nederland niet anders. De hotels beschikken over uitstekende faciliteiten, zoals vergaderzalen, restaurants, bars en fitnessruimtes. Ook de kamers zijn uitstekend onderhouden en bieden alle noodzakelijke comfort voor een aangenaam verblijf, of je nu op zakenreis bent of gewoon op vakantie. Bovendien staan de medewerkers van Louvre Hotels altijd klaar om gasten te helpen met alles wat ze nodig hebben, van reserveringen tot informatie over de omgeving.

Milieuvriendelijk & duurzaam

In Nederland wordt er hard gewerkt om de hotels zo milieuvriendelijk mogelijk te runnen, door onder andere energie-efficiënte maatregelen en het beperken van afval. Ook wordt er samengewerkt met lokale leveranciers om de impact op de omgeving zo klein mogelijk te houden. Dit maakt een verblijf in een van de Louvre Hotels in Nederland niet alleen comfortabel en aangenaam, maar ook verantwoord.

Samenwerking met andere hotelketens

Een laatste onderwerp om te bespreken is de samenwerking met andere hotelketens. Louvre Hotels heeft namelijk een partnerschap met verschillende andere grote hotelketens, waaronder Golden Tulip en Kyriad. Dit zorgt voor een uitgebreider aanbod van hotels over de hele wereld, en maakt het voor reizigers en zakenlieden mogelijk om dezelfde hoge kwaliteit en service te ervaren, ongeacht waar ze zijn. Dit partnerschap versterkt het imago van Louvre Hot