Hilton hotels

Hilton Hotels is een wereldwijd erkend merk in de hotelbranche, bekend om haar uitzonderlijke klantenservice en comfortabele accommodatie. Ook in Nederland biedt Hilton een uitstekende keuze aan hotels voor zowel zakelijke reizigers als toeristen.

7.8
Willem Einthovenstraat 3,
2342 BH,
Oegstgeest

Vanaf: €99,00p/n

4/5
Hilton Garden Inn Leiden Het Hilton Garden Inn in Leiden is een prachtig hotel gelegen in het historische centrum van de stad….

Historie Hilton Hotels

Hilton Hotels is een wereldwijde hotelketen met een rijke historie en reputatie voor luxe en comfort. In Nederland zijn er diverse locaties van deze hotelketen te vinden, die elk op hun eigen manier bijdragen aan het uitstekende imago van Hilton.

Comfortabel verblijven

Het comfort en de service van Hilton Hotels staan hoog in het vaandel. Dit is in Nederland niet anders. De hotels beschikken over uitstekende faciliteiten, zoals een uitgebreide fitnessruimte, vergaderzalen, restaurants en bars. Ook de kamers zijn onberispelijk en bieden alle noodzakelijke comfort voor een aangenaam verblijf, of je nu op zakenreis bent of gewoon op vakantie. Bovendien staan de medewerkers van Hilton altijd klaar om gasten te helpen met alles wat ze nodig hebben, van reserveringen tot informatie over de omgeving.

Locaties Hilton Hotels

Met meer dan 570 locaties in 85 landen is Hilton een van de grootste hotelketens ter wereld. In Nederland is het aanbod van Hilton hotels beperkter, maar nog steeds indrukwekkend. Er zijn vijf locaties te vinden in het land, elk met een uniek karakter en specifieke kenmerken. Van het prachtige Hilton Amsterdam Airport Schiphol tot het centrale Hilton Rotterdam, de hotels van Hilton in Nederland bieden elk iets anders voor reizigers en zakenlieden.

Hilton hotels zijn duurzaam

Tot slot is het belangrijk om te benadrukken dat Hilton Hotels ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. In Nederland wordt er hard gewerkt om de hotels zo milieuvriendelijk mogelijk te runnen, door onder andere energie-efficiënte maatregelen en het beperken van afval. Ook wordt er samengewerkt met lokale leveranciers om de impact op de omgeving zo klein mogelijk te houden. Dit maakt een verblijf in een van de Hilton Hotels in Nederland niet alleen comfortabel en aangenaam, maar ook verantwoord.