Bastion hotels

Bastion hotels is een van de grootste hotelketens in Nederland en is bekend om zijn betaalbare prijzen en uitstekende service. In deze tekst zullen we vier verschillende onderwerpen bespreken over Bastion hotels in Nederland, waaronder de grootte van de hotelketen, de verschillende locaties in Nederland, de service en faciliteiten en de duurzaamheidsinitiatieven van het bedrijf.

7.4
Vlietweg 20,
2071 KW,
Santpoort-noord / Haarlem

Vanaf: €84,00p/n

3/5
Bastion hotel Santpoort-Noord / Haarlem Bastion Hotel Haarlem is een modern hotel gelegen in de provincie Noord-Holland. Het hotel biedt comfortabele kamers,…

Een snelgroeiende hotelketen

Bastion hotels is een snelgroeiende hotelketen in Nederland, met meer dan 50 hotels verspreid over het hele land. Dit maakt het bedrijf een van de grootste en meest toonaangevende hotelketens in Nederland. Met hotels in veel populaire steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, is Bastion hotels een populaire keuze voor zowel zakelijke als privéreizigers.

Locaties Bastion hotels

Bastion hotels is vertegenwoordigd in veel populaire steden en regio’s, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Maastricht en Nijmegen. Al deze locaties bieden toegang tot vele toeristische attracties, culturele bezienswaardigheden en zakelijke kansen, wat Bastion hotels de perfecte uitvalsbasis maakt voor reizigers.

Service & gastvrijheid

Bastion hotels staat bekend om zijn uitstekende service en gastvrijheid, en dit is te zien in al zijn hotels in Nederland. Het bedrijf biedt comfortabele en betaalbare accommodaties, met faciliteiten zoals gratis Wi-Fi, een ontbijtbuffet en een 24-uurs receptie. Veel hotels bieden ook zakelijke faciliteiten, waaronder vergaderzalen en zakelijke diensten, wat Bastion hotels een populaire keuze maakt voor zakelijke reizigers.

Duurzaamheid

Het bedrijf heeft een sterk commitment om haar impact op het milieu te verminderen en neemt actieve stappen om dit te bereiken. Dit omvat het verminderen van energie- en waterverbruik, het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het recyclen van afval. Bovendien werkt Bastion hotels nauw samen met leveranciers om ervoor te zorgen