Hotels in Den Haag

Den Haag is een prachtige stad aan de kust van Nederland en is de derde grootste stad van het land. De stad is een populaire toeristische bestemming en biedt veel accommodatie-opties, variërend van budget tot luxe hotels. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare plek om te verblijven of een weelderige ervaring, er is voor ieder wat wils.

8.0
Prinses Margrietplantsoen 100,
2595 BR,
Den Haag

Vanaf: €89,00p/n

4/5
NH Den-Haag Het NH Hotel Den Haag is een modern en comfortabel hotel, gelegen in het hart van deze bruisende Nederlandse stad….

Budget hotels in Den Haag

Den Haag heeft een aantal budgetvriendelijke hotels die een comfortabele en betaalbare accommodatie bieden. Een van de populairste budgethotels in de stad is het ibis Budget Den Haag Scheveningen, dat zich op loopafstand bevindt van het strand en de boulevard van Scheveningen. Het hotel biedt eenvoudige en schone kamers met alle noodzakelijke voorzieningen. Een ander budgethotel in de stad is het Fletcher Hotel-Restaurant Den Haag, gelegen in het centrum van de stad en dicht bij bezienswaardigheden zoals het Binnenhof en de Mauritshuis.

Luxe hotels in Den Haag

Den Haag biedt ook een aantal luxueuze hotels voor degenen die op zoek zijn naar een weelderige accommodatie-ervaring. Een van de meest populaire luxe hotels in de stad is het Grand Hotel Amrâth Kurhaus, gelegen aan het strand van Scheveningen en biedt prachtige uitzichten op zee. Het hotel beschikt over een uitgebreide spa, een restaurant en een bar. Een ander luxueus hotel in de stad is het Hilton The Hague, gelegen in het centrum en dicht bij bezienswaardigheden zoals het Binnenhof en het Peace Palace. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de stad en beschikt over een uitgebreide spa en een restaurant.

Hotels en duurzaamheid

Steeds meer hotels in Den Haag richten zich op duurzaamheid en zetten zich in voor een milieuvriendelijkere manier van werken. Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus heeft bijvoorbeeld het milieubeleid versterkt en investeert in duurzame energiebronnen. Ook het Hilton The Hague heeft zich sterk gericht op duurzaamheid en heeft onder andere zonnepanelen geïnstalleerd om energie te besparen.

Bezienswaardigheden in Den Haag

Den Haag is een stad vol historie en cultuur en biedt tal van bezienswaardigheden en attracties. Het Binnenhof is het politieke hart van Nederland en is de plek waar het Nederlandse parlement is gevestigd. Het Peace Palace is het internationaal gerealiseerd centrum voor internationale rechtspraak en is een must-visit voor wie geïnteresseerd is in politiek en rechtspraak. Het Mauritshuis is een museum met een schitterende verzameling Nederlandse schilderkunst, waaronder werken van Rembrandt en Vermeer. Voor degenen die op zoek zijn naar iets actiefs, is het strand van Scheveningen een populaire bestemming, waar je kunt genieten van wandelen, zwemmen, surfen of paardrijden.