Hotels in Assen

Assen, de hoofdstad van Drenthe, is een prachtige stad die bekend staat om zijn verfijnde hotels en een rijke geschiedenis. De stad is ook een populaire bestemming voor toeristen vanwege haar indrukwekkende winkelcentra en historische bezienswaardigheden. Of u nu op zoek bent naar een goedkoop hotel, een luxe hotel of gewoon een plek om te winkelen en te ontspannen, Assen heeft iets voor iedereen. In dit artikel zullen we de verschillende hotels in Assen bekijken, evenals de populaire winkelgebieden en bezienswaardigheden die u tijdens uw bezoek niet mag missen.

8.3
Balkenweg 1,
9405 CC,
Assen

Vanaf: €123,00p/n

4/5
Van der Valk hotel Assen Het Van der Valk hotel in Assen is een prachtige accommodatie gelegen in het hart van Drenthe….

Goedkope hotels in Assen

Assen heeft een breed scala aan betaalbare hotels voor reizigers die op zoek zijn naar een betaalbare en comfortabele accommodatie. Een van de meest populaire goedkope hotels in de stad is het Hotel van der Valk Assen. Het hotel biedt moderne kamers met alle noodzakelijke voorzieningen, waaronder gratis Wi-Fi en een televisie. Het hotel ligt ook op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Assen, waardoor het de perfecte locatie is voor reizigers die op zoek zijn naar gemak en comfort.

Een andere optie voor reizigers op zoek naar een goedkoop hotel is het Ibis Budget Hotel Assen. Het hotel biedt eenvoudige en comfortabele kamers tegen betaalbare prijzen en is een uitstekende keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke accommodatie in het hart van Assen.

Luxe hotels in Assen

Voor reizigers die op zoek zijn naar luxe accommodatie, biedt Assen een scala aan luxe hotels die elke wens van de reiziger kunnen vervullen. Een van de meest populaire luxe hotels in de stad is het Park Hotel Assen. Het hotel biedt elegante kamers met alle moderne voorzieningen, waaronder gratis Wi-Fi en een televisie. Het hotel ligt op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Assen en biedt toegang tot een aantal toprestaurants en winkelgebieden.

Een andere optie voor reizigers op zoek naar luxe accommodatie is het Golden Tulip Hotel Assen. Het hotel biedt stijlvolle kamers en suites met gratis Wi-Fi, een televisie en een minibar. Het hotel heeft ook een restaurant en een fitnessruimte waar gasten tijdens hun verblijf kunnen ontspannen.

Winkelen in Assen

Assen is een populaire bestemming voor winkelliefhebbers vanwege haar indrukwekkende winkelcentra en verschillende winkels. Een van de meest populaire winkelgebieden in de stad is het Assen Stadshart. Dit winkelcentrum biedt een uitgebreide selectie aan winkels en restaurants, waaronder bekende ketens en lokale winkels. Het is de perfecte plek om te winkelen en te ontspannen, met een scala aan opties voor iedereen.

Een andere populaire winkelbestemming in Assen is de Winkelstraat, een drukke winkelstraat vol met winkels en restaurants. Hier kunt u een breed scala aan winkels vinden, waaronder kledingwinkels, schoenenwinkels, boekwinkels en meer. Het is de perfecte plek om te winkelen en te ontspannen tijdens uw bezoek aan Assen.

Bezienswaardigheden in Assen

Naast haar hotels en winkelgebieden, biedt Assen ook een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden die u tijdens uw bezoek niet mag missen. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in de stad is het Drents Museum, een museum dat is gewijd aan de geschiedenis en cultuur van Drenthe. Hier kunt u unieke kunstwerken en antiek bewonderen, evenals de rijke geschiedenis van de regio verkennen.

Een andere populaire bezienswaardigheid in Assen is het TT Circuit Assen, een internationaal bekend circuit voor motorsportevenementen. Hier kunt u de snelheid en opwinding van de motorsport beleven en deelnemen aan een aantal unieke evenementen en activiteiten.

Tot slot is de Grote Kerk van Assen een must-see bezienswaardigheid voor bezoekers van de stad. Deze prachtige kerk dateert uit de 17e eeuw en biedt een adembenemend uitzicht over de stad en omgeving.