InterContinental Hotels Group

InterContinental Hotels Group (IHG) is een wereldwijd hotelconcern met een groot aanbod van hotels in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan hotels voor elk type reiziger, van zakenreizigers tot gezinnen en toeristen.

InterContinental Hotels Group

InterContinental Hotels Group (IHG) is een wereldwijd hotelconcern met een groot aanbod van hotels in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan hotels voor elk type reiziger, van zakenreizigers tot gezinnen en toeristen. In Nederland beschikt IHG over verschillende populaire hotelketens, waaronder Crowne Plaza, Holiday Inn, InterContinental en Staybridge Suites.

Crowne Plaza

Crowne Plaza is een luxe hotelketen met hotels in de grootste steden van Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Deze hotels bieden uitstekende accommodaties en faciliteiten, waaronder restaurants, bars, vergaderzalen en fitnesscentra. Gasten kunnen genieten van een verfijnde en comfortabele verblijf, met uitzicht op de stad of het water.

Holiday Inn

Holiday Inn is een van de bekendste hotelketens van IHG en beschikt over hotels in steden en dorpen in heel Nederland. Deze hotels zijn uitstekend geschikt voor gezinnen, dankzij de comfortabele kamers, kinderfaciliteiten en vermaakmogelijkheden. Holiday Inn hotels bieden ook vergaderzalen en vergaderfaciliteiten voor zakenreizigers.

High-end hotelketen

InterContinental is een high-end hotelketen met hotels in de belangrijkste steden van Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Deze hotels bieden een uitstekende combinatie van comfort, luxe en stijl. Gasten kunnen genieten van uitstekende faciliteiten, zoals restaurants, bars, spa’s en fitnesscentra, evenals vergaderzalen en vergaderfaciliteiten.
Staybridge Suites is een hotelketen die zich richt op langer verblijf, met hotels in steden en dorpen in Nederland. Deze hotels bieden comfortabele en betaalbare accommodaties, waaronder studios en appartementen met volledig uitgeruste keukens. Staybridge Suites is perfect voor zakenreizigers en gezinnen die op zoek zijn naar een langer verblijf.

Service en hospitality

Naast de uitstekende accommodaties en faciliteiten, staat IHG bekend om haar hoge niveau van service en hospitality. Het bedrijf heeft een toegewijd en vriendelijk personeel dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de gasten een comfortabele en onvergetelijke verblijf hebben.
Conclusie, IHG is een uitstekende keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare accommodatie in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan hotels en faciliteiten, voor elk type reiziger, en staat bekend om haar uitstekende service en hospitality. Of je nu op zoek bent naar een luxe verblijf in de stad, een gezinsvriendelijke accommodatie of een langer verblijf voor zakenreizigers, IHG heeft iets te bieden voor iedereen. Boek je verblijf bij IHG en ontdek de beste hotels en ervaringen in Nederland.