Fletcher hotels

Fletcher Hotels is een Nederlands hotelketen met ruim 100 locaties in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1948 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Van kleine, traditionele hotels tot moderne stadslocaties

Fletcher hotels

Fletcher Hotels is een Nederlands hotelketen met ruim 100 locaties in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1948 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Van kleine, traditionele hotels tot moderne stadslocaties, Fletcher Hotels biedt een scala aan accommodaties voor elk type reiziger. In dit artikel zullen we een overzicht geven van de verschillende hotels die onder het merk Fletcher vallen en wat ze te bieden hebben.
Fletcher Hotels biedt drie verschillende soorten hotels: Fletcher Comfort Hotels, Fletcher Familiehotels en Fletcher Wellness Hotels.

Een comfortabel en betaalbaar hotel

Fletcher Comfort Hotels zijn gericht op zakenreizigers en toeristen die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare accommodatie. Deze hotels bieden moderne kamers met alle noodzakelijke faciliteiten, waaronder gratis Wi-Fi, een tv en een eigen badkamer. Veel locaties bieden ook een restaurant en bar, waar gasten kunnen genieten van een lekker ontbijt en een drankje.
Fletcher Familiehotels zijn speciaal ontworpen voor gezinnen en bieden extra faciliteiten voor kinderen, zoals een speelkamer en kinderanimatie. Deze hotels zijn vaak gelegen op mooie locaties, zoals aan zee of in het bos, en bieden de perfecte uitvalsbasis voor gezinnen die willen ontspannen en genieten van de Nederlandse natuur.
Fletcher Wellness Hotels richten zich op gasten die op zoek zijn naar ontspanning en wellness. Deze hotels bieden verschillende wellnessfaciliteiten, zoals sauna’s, zwembaden en massages. Veel locaties bieden ook een restaurant met gezonde en verantwoorde maaltijden, zodat gasten zich helemaal kunnen ontspannen en verwennen.
Naast deze drie soorten hotels, biedt Fletcher Hotels ook nog een aantal speciale hotels, waaronder Fletcher Landgoedhotels en Fletcher Boutique Hotels. Fletcher Landgoedhotels zijn gelegen op prachtige landgoederen en bieden gasten de kans om te ontspannen en te genieten van de natuur. Fletcher Boutique Hotels zijn unieke en stijlvolle hotels die zich onderscheiden door hun persoonlijke en op maat gemaakte service.

Locaties Fletcher hotel

Wat betreft de locaties, vindt u Fletcher Hotels overal in Nederland, van de stad tot het platteland. Veel hotels zijn gelegen in de buurt van toeristische trekpleisters, zoals de Efteling, de Velvelrand, het strand en verschillende natuurgebieden. Dit maakt Fletcher Hotels de perfecte keuze voor reizigers die willen ontspannen en de Nederlandse cultuur en natuur willen ontdekken.

Fletcher hotels zijn duurzaam

Fletcher Hotels is ook trots op haar duurzaamheid. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven ondernomen om haar milieubelasting te verminderen, waaronder het gebruik van zonne-energie en het verminderen van afval en waterverbruik.
In conclusie is Fletcher Hotels een uitstekende keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare accommodatie in Nederland. Het bedrijf biedt een scala aan hotels voor elk type reiziger, van zakenreizigers tot gezinnen en wellnessgasten, en staat bekend om zijn fijne locaties, goede service en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een plek om te werken, Fletcher Hotels is een uitstekende keuze.