Bastion hotels

De Nederlandse hotelketen Van der Valk is een van de meest populaire en bekende hotelketens in Nederland. Met een groot aantal hotels verspreid over het hele land, biedt de keten een grote keuze aan accommodaties.

Bastion hotel

Bastion Hotels is een van de grootste hotelketens in Nederland, met een groot aantal hotels verspreid over het land. Het bedrijf is opgericht in 2006 en richt zich op de budget- en zakenreiziger, met een focus op betaalbare accommodatie en uitstekende service.

Praktische en comfortabele accommodaties

Een van de kenmerken van Bastion Hotels is hun focus op praktische en comfortabele accommodatie. Alle hotels bieden een aantal basisfaciliteiten, zoals gratis Wi-Fi en parkeermogelijkheden, en veel hotels hebben ook een restaurant en een bar waar gasten kunnen ontspannen en eten. Het bedrijf is ook gericht op de zakenreiziger, met veel hotels die uitgerust zijn met conferentiefaciliteiten en vergaderruimtes.

Bastion hotels zijn betaalbaar

Een ander belangrijk aspect van Bastion Hotels is hun betaalbaarheid. Het bedrijf richt zich op budget- en zakenreizigers en biedt daarom aantrekkelijke tarieven zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de accommodatie of de service. Dit betekent dat gasten de kans hebben om te genieten van comfortabele accommodatie zonder te veel te betalen.
Naast hun focus op praktische en betaalbare accommodatie, richt Bastion Hotels zich ook op het verbeteren van de ervaring van de gast. Dit omvat het aanbieden van een 24-uurs receptie, zodat gasten op elk moment terecht kunnen met vragen of problemen, en het aanbieden van een gratis ontbijtbuffet in veel van hun hotels. Het bedrijf is ook actief betrokken bij het verbeteren van de omgeving en werkt samen met lokale organisaties om de lokale gemeenschap te ondersteunen.
Conclusie, Bastion Hotels biedt betaalbare en praktische accommodatie in Nederland, met een focus op de comfort en de ervaring van de gast. Of je nu op zoek bent naar een hotel voor zakenreizen of een gezinsvakantie, Bastion Hotels biedt een aanbod dat aansluit bij je behoeften en budgetten. Bovendien is het bedrijf gericht op verantwoord ondernemen en verbetering van de omgeving, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je verblijf.